החלפת מחט בעת סיסי שיליה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

07/11/2017 | 10:44 | מאת: ליאור

שלום דוקטור היום ערכתי בדיקת סיסי שיליה (בשל חשד למום עקב סקר גנטי גרוע)אני גרה בחול ובחרתי רופא מומלץ.בעת הבדיקה הוא החדיר מחט אך המחט לא שאבה ,אז הוא החדיר אחכ מחט אחרת. אשמח לדעת כמה זה היה מסוכן ההחלפה? והאם הצבע האדום שהיה יחד עם החתיכות שהוא הוציא זה נורמאלי. תודה רבה

שלום, אני לא יכול להיגיד לך על החלפת המחט - לא יודע למה בוצעה ובאיזו צורה, לא הייתי שם. צבע אדום עם סיסי השליה זה דבר רגיל. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה