עור רפוי, צמיגים ועוד שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

23/08/2017 | 10:33 | מאת: הרי

שלום וברכה, לאחר שני ניתוחים בריאטריים הורדתי כ- 40 ק"ג והיום אני שוקל 92 ק"ג בגובה 179 ס"מ. רכבתי ורוכב אופני שטח בקושי בינוני גבוה. לאחר הירידה האחרונה נותרה עדיין בטן די גדולה אך הבעיה היא העור הרפוי בתחתיתה, כמו כן יש צמיגים צידיים שאינם נעלמים כלל. מה האפשרויות המומלצות עבורי? בנוסף, אני סובל מכתפיים צרות ושמוטות (למרות תרגילים), האם ניתן לתקן עם שומן ממקום אחר בגוף, ובכלל?..

שלום לך, כל הכבוד על השינוי שעשית בחייך !! להערכתי תרוויח מניתוח שקרוי מתיחת בטן היקפית, אשר יחטב את אזור הבטן וצידי האגן בו זמנית. באשר לשפור בפרופורציות הגוף, אני ממליצה לעשות אימוני כוח, רצוי עם מאמן, אשר יאזנו כח שרירי וישפרו את היציבה שלך. בהצלחה :-)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור