מצב ביוץ - דחוף

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

26/11/2015 | 19:46 | מאת: חן

שלום, מעקב זקיקים מאתמול בבוקר הראה 2 זקיקים בגודל 15 מ"מ ורירית 11 תוצאות בדיקת דם: fsh 14 e2 1047 prog 5.2 lh37.8 תוצאות בדיקת דם מהבוקר: fsh 32 e2 489 prog 6.1 lh 75 הרופא המטפל אומר שהביוץ היה במהלך היום ורופא אחר אומר שמחר בבוקר ולכן לקחת עכשיו אוביטרל ולהגיע מחר להזרעה. מכיון שאובחנתי ב POF וכול ביוץ חשוב, מוכרחה לדעת האם יש טעם להגיע להזרעה מחר ולא לקיים היום יחסים. אשמח לשמוע דעתך תודה חן

נראה שהתחלת כבר לבייץ באותו הבוקר, כך שהזרעה למחרת תהיה פחות בעלת ערך.

מנהל פורום תרומת ביציות