איכות זרע גרועה והסיכויים בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

08/10/2013 | 21:57 | מאת: שרון

שלום פרופסור זיידמן החבר שלי עשה בדיקת זרע ויצאו תוצאות לא טובות שקיבלנו היום- רציתי לשאול אותך אם יש סיכוי להריון בתרומת ביצית עם נתוני הזרע : pH 8.7 volume 1.30 concentration 0.800 total count 1.04 motility 18 total motile count 0.1872 grade of motility bc vitality 67 normal morphology 1 הבדיקה לפי WHO 2010 האם יש סיכוי לעוברים יפים והריון עם הנתונים האלו של הזרע בטיפול של תרומת ביצית ?

יש סיכוי לעוברים יפים והריון עם הנתונים האלו של הזרע בטיפול של תרומת ביצית, אך יאלצו לעשות ICSI.

מנהל פורום תרומת ביציות