שאלה מורכבת לגבי תרומת ביצית ושקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

08/09/2013 | 23:08 | מאת: שירה

שלום פרופ' זיידמן, השאלה שלי קצת מורכבת, בבקשה אם תוכל לשים דגש לכל הפרטים. אני בבטן עם תאומים בשבוע 13.עשיתי הפריה מתרומת ביצית, ממוקפאים. המוקפאים הוקפאו לפני שנה. במסמך שהביאו לי לגבי גיל התורמת רשום שהיא בת 31. אולם בתאריך הלידה שלה רשום שהיא בחודש אוקטובר שנה 80, כלומר שהיא בת 33. כך שאני רוצה לעשות את החישובים לפי שני הגילאים כדי לדעת איפה אני עומדת. בהתאם לגילאים שלה, אם בזמן התרומה היה כתוב שהיא בת 31, אז כנראה שהיא כבר בת 32, ובזמן הלידה היא תהיה כבר בת 33. ואם זה לפי תאריך הלידה, אז היא ילידת 80 כלומר גיל 33, אז היום היא כבר בת 34 ובזמן הלידה שלי הגיל יהיה כבר 35. כלומר או שהיא בת 32 או 34. תוכל בבקשה לעשות לי את החישוב בשני המקרים של הגילאים, ולהגיד לי האם התוצאות של השקיפות בסדר? אני עם תאומים :) הרופא רשם כך: שקיפות עובר 1 - 0.7 מ"מ שקיפות עובר 2 - 1 מ"מ סיכום תד לשניהם - 1:5240 אשמח מאוד שתעשה לי חישוב של התוצאה לגבי שני הגילאים בנפרד. זה חשוב לי מאוד. אגב, אם זה חשוב, ההחזרה היתה בתאריך 24.6 ומעוברים מוקפאים. תודה רבה.

את צריכה לפנות ליועץ גנטי, לצערי אין ברשותי הטבלאות הנדרשות.

מנהל פורום תרומת ביציות