ללכת ישר לתרומת ביצית בגיל תחילת 44

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

14/08/2012 | 14:54 | מאת: תמר

שלום רב, בת 44.3, לפי חומר פרסומי שקראתי, עלי ללכת אוטומט לת. ביצית. כי היריון לא יקלט (אם לא ילדתי), כרומוזומים בעובר.., הפלות. 1. האם משאירים לאשה את ההחלטה אם לנסות? 2. האם בתי חולים מציעים מסלולים של תרומת ביצית בחו"ל? או רק רופאים פרטיים? ולמה קייב כ"כ פופולרית? (ספרד יש פחות מחלות גנטיות, מאשר לאשכנזים)... תודה.

1. בד"כ זו החלטה משותפת עם הרופא. 2. תרומת ביציות מוצעת בעיקר על ידי רופאים פרטיים. הנשים בקייב יפות ולא אשכנזיות (כך שאין להם בעיות גנטיות) וקל יחסית לגייס שם תורמות משכילות (כך שהעלות נמוכה מאשר בספרד).

מנהל פורום תרומת ביציות