תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

28/07/2012 | 09:28 | מאת: לוליק

לום, אני בת 31 אמא לילד בן שנתיים ושבעה חודשים ונשאית איקס שביר, הילד בבית בריא. בעברי גרידה אחת בשבוע 14 לאחר מכן לידה תקיה ולאחר מזה 3 גרידות (שבוע 14 ושניים בשבוע 19) בעקבות עוברים לא תקינים בבדיקת איקס שביר, כרגע אנחנו נמשיך בתהליך תרומת הביצית, ניסינו PGD אבל לא היו מספיק ביציות . מה הסיכויים שלי בכניסה להריון מתרומת ביצית? האם זה עוזר שנכנסתי בעבר כבר להריון ספונטני ללא בעיה?

הסיכויים שלך בכניסה להריון מתרומת ביצית מצויינים וזה עוזר שנכנסת בעבר להריון ספונטני ללא בעיה.

מנהל פורום תרומת ביציות