תרומת ביציות - בדיקות לתורמת

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

17/10/2010 | 00:14 | מאת: לידת

שלום רב, עומדת לפני החלטה לתרומת ביצית מאותה תרומת זרע של ילדתי בת ה-4. אילו בדיקות עושים לתורמות ביצית? הזרע שלי הוא מאשכנזי. אם אבחר תורמת אשכנזיה - האם אין בכך לקיחת סיכונים גנטיים? כמה "שליטה" וביקורת יש לכם, הרופאים המבצעים תרומות ביצית, על התורמות עצמן. האם אוכל לבקש בדיקות גנטיות מקיפות לתורמת הפוטנציאלית? איך בעצם אני בוחרת אותה...? האם כדאי לי לחכות עוד כמה חודשים עד לתרומות של ישראליות? האם זה גם יוזיל את המחיר לתרומה? מטר שאלות. תודה מראש על התשובות :)

הבדיקות שונות ממרכז למרכז, אבל במרבית המסלולים תוכלי לבקש מבחנת דם של התורמת לביצוע בדיקות גנטיות. לא ברור עדיין האם החוק בישראל ניתן יהיה למימוש ומה יהיו העלויות. נראה שבדצמבר נהיה חכמים יותר.

17/10/2010 | 21:59 | מאת: לידת

מה יהיה בדצמבר? תודה

מנהל פורום תרומת ביציות