סיכויי הצלחה מתרומה ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

29/10/2020 | 14:59 | מאת: שיר

שלום פרופסור זיידמן, בת 39 בריאה משקל תקין עם כשל שחלתי מוקדם רירית טובה תלת שכבתית מעל 7. עברתי 2 החזרות עוברים מתרומה כפולה שלצערי לא צלחו ביטא שלילית. נאמר לי שסיכוי הוא 40-50%. האם יש משהו שניתן לעשות כדי שהעובר ישתרש? מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה

29/10/2020 | 15:12 | מאת: שיר

המשך לשאלה בבקשה. עוברים יום 5 דירוג 3BB.כמעט אין לי ווסת התמיכה בהחזר ות היתה אסטרופם פעמים ביום ואוטרוגסטן 3 פעמים של 300. האם יש המלצה לטיפול אחר/נוסף? 2. איך יודעים איך לתזמן אם אין ווסת האם יש בדיקה מסוימת שיכולה לעזור?

מאחר וסיכויי ההצלחה הם כ-40-50%, ברור שיהיו נשים שיזדקקו ליותר משלוש החזרות. צריך לוודא שמצב הרחם תקין, למשל לשקול היסטרוסקופיה.

מנהל פורום תרומת ביציות