תרומת ביצית לילד שלישי

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

02/12/2019 | 15:08 | מאת: אורית

שלום רב, בת 36 אמא לשני ילדי pgd בשל נשאות של x שביר . בשל fsh גבוהה וסיכוי נמוך של הצלחה נוספת בתהליך ה pgd שוקלת תרומת ביצית . איך אני יודעת מה סיכויי ההצלחה שלי בתהליך כזה ? מה העלות המשוערת של תהליך עבור ילד שלישי (מניחה שאין השתתפות של הקופה) ? מה בעצם נדרש ממני להנעת התהליך ? המון תודה

סיכויי ההצלחה מצוינים. העלות כ- 30 אלף שקל. בד"כ יש החזר חלקי מהביטוח המשלים של הקופה. את צריכה לפנות ליעוץ אצל רופא מומחה שעוסק בבחירות התורמת עבורך והכנה שלך להחזרה. יש מסלול מומלץ בבית חולים אסותא.

מנהל פורום תרומת ביציות