תרומת ביצית. הכנות לכך

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

22/02/2018 | 21:10 | מאת: רונית

שלום פרופ' זיידמן. הנני בת 49 פלוס🤐. רווקה ובתולה (גם בזמנים כאלו😶😶) הבנתי שלצערי לא יכולה להרות מהביצית שלי. למרות שעדיין מקבלת מחזור חודשי. ולכן צריכה תרומה כפולה ביצית וזרע. איזה הכנות צריכה לעשות. האם צריכה לעשות גם בדיקות גנטיות? האם צריכה לקבל את כל הזריקות שמקבלות נשים לפני תהליך פריון? אשמח לכל הכוונה והסבר מה עליי לעשות לאור מצבי. תודה

את צריכה לפנות למרפאת פריון לקבל הדרכה. את לא צריכה לעשות בדיקות גנטיות. את לא צריכה לקבל את "כל הזריקות שמקבלות נשים לפני תהליך פריון."

מנהל פורום תרומת ביציות