מיגרנות שחזרו אחרי תקופה ארוכה ללא...

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/02/2010 | 19:51 | מאת: שרון

שלום רב, בעבר סבלתי ממיגרנות עם אאורה, שהיו תוקפות אותי בתדירות די גבוהה ודי מנטרלות אותי לכמה שעות טובות. לאחר ניסויים רבים (בליווי נויורולג כמובן) של תרופות כאלו ואחרות שבמקרה הטוב היו מקלות, הצלחתי להוריד את תדירות ההתקפים ואף להפטר מהם כמעט לחלוטין בעזרת שינוי אורח החיים שלי והתזונה שלי. לאחרונה, חזרו לי ההתקפים, והדבר היחיד ששיניתי באורח חיים שלי זה שהתחלתי ללמוד נהיגה על אופנוע. כמו כן שמתי לב שהתקפים מגיעים בפרק זמן קצר לאחר שיעור נהיגה.רעש די שללתי מכיוון שזהו קטנוע שלא מרעיש כל כך. דבר שגורם לתהות האם יכול להיות קשר בין חבישת הקסדה (זו קסדה פתוחה) לבין ההתקפים?

שרון אנו נוטים לקשר תופעות גופניות לכל מיני ארועים חיצוניים לרוב ללא הצדקה. מיגרנה עם אאורה מתנהגת בצורה קפריסית ולעתים קרובות נעלמת לתקופה וחוזרת ללא גורם חיצוני. לעתים שינויים הורמונליים מהווים גורם מזרז .

15/03/2010 | 10:42 | מאת: TAMAR

הפסקה באכילת שוקולד וקפה גרמו לי לשכוח ממגרנה ללא תרופות

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש