מיגרנות קשות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

18/02/2010 | 11:39 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 33, אם לשתיים,מניקה על בסיס יומי וסובלת ממיגרנות חריפות מדי שבוע. ניסיתי מגוון טיפולים אלטרנטיבים דוגמת דיקור ועיסוי דבר לא עוזר. אבקש את המלצתכם לנוירולוג שמתמחה בטיפול במיגרנות בת"א.(אני חברת קופ"ח מכבי). במידה ויש לכם עוד רעיונות לטיפול-אשמח לשמוע. תודה.

שלום שרון, אכן אחרי לידה לעתים קרובות חוזרים כאבי הראש המיגרנוטיים "בגדול" בכל בתי החולים הגדולים מרפאות לכאבי ראש ניתן גם לפנות באופן פרטי שכן אצל רוב המומחים ניתן לקבל החזר בכל קופות החולים.

26/02/2010 | 17:47 | מאת: שרון

אשמח אם תוכל להמליץ לי על ניורולוג מומלץ באזור ת"א. במידה ונדרש אשאיר את המייל שלי. תודה, שרון

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש