שלום

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/02/2010 | 17:52 | מאת: שירי

אני סובלת ממיגרנות המטופלות בריזלט 10 מ"ג (בליעה). לאחרונה חלה ירידה בהשפעת הריזלט - זקוקה לעיתים לשני כדורים כדי שיעזור ולעיתים כלל לא עוזר. האם אפשר לקחת יותר משני כדורים? או שיש לכם עצה אחרת? יש גם שינוי בהופעת המיגרנה שבעבר הייתה מתחילה בשעות הצהריים וכעת יכולה להתחיל גם עם ההתעוררות בבוקר ולעיתים אף מתוך שינה בלילה. בנוסף יש לי גם במהלך היום ללא קשר למיגרנה, תחושה חדשה של כמו "זרמים במוח" שאני חושדת שאולי קשורים לבעיות בצוואר?? אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי - (:

10/02/2010 | 17:54 | מאת: שירי

שכחתי לציין שתדירות המיגרנות יכולה להיות 2-4 פעמים בשבוע ונמשכת לעיתים יומיים. ולעיתים יכולה להופיע פעם בשבועיים. וכן שהוצע לי טיפול בדראלין אשר נפסל בעקבות ל"ד נמוך כרגיל אצלי. שוב תודה

שלום שירי שינוי בכאבי הראש תמיד מצריך התיעצות עם הרופא המטפל. לא כדאי לקחת יותר מ2 כדורי ריזלט. יתכן וטיפול מונע יעזור. זרמים במוח לא באים מהצואר בד"כ אנא פני לרופא שלך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש