כאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/02/2010 | 11:58 | מאת: א.סופר

שלום, אני בת 18 וחצי כבר תקופה ארוכה אני סובלת מכאבי ראש נורא חזקים שמתחילים בהדרגה יש לי לחצים בקדמת הראש בצד שמאל ועין שמאל כואבת ויש לי נקודת אור בעין שמאל שמסנוורת אותי וגורמת לי לבחילות..בדר''כ כדורים כמו אקמול או אדוויל לא עוזרים והכאבים ממשיכים ואפילו מתחזקים כשאני נשכבת לנוח או לישון לפעמים גם אחרי שאני מתעוררת הכאבים לא נעלמים.. אין לי מושג מה זה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ואם כדאי ללכת להיבדק

שלום לבת ה18 את מתארת מיגרנה. כדאי בהחלט לפנות לרופא לשם אבחון סופי וטיפול בהתאם. בהצלחה!

05/03/2010 | 15:55 | מאת: א.ס

כיאני במסלול קרבי הפרופיל שלי כעט 97

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש