מיגרנה ואמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/01/2010 | 09:37 | מאת: GIGI

סובלת ממיגרנה כבר 20 שנה משתמשת ב טופומקס כבר שנתיים 150 מיליגרם לפעמים 100 מיליגרם .כשיש כאבים באימיטריקס . אני מרגישה באימיטריקס ממש מסוממת 1/2 יממה לאחר שאני לוקחת אותו זה נורמלי ?בעבר לקחתי זומיג שהפסיק עברתי לאימיטריקס. שאלתי השניה לאחר הפרסומים החדשים לגבי קרישיות יתר אני פוחדת לקחת גלולות(מה גם שגרמו לי לכאבי ראש) השאלה עם להתקן יש את אותו הסיכון לקריש דם ואם כן איזה אמצעי מניעה הכי בטוח ונכון לסובלי ם ממיגרנה ??? בבקשה תעני לי אני אובדת עצות

ג'יג'י שלום התקן שאינו מצופה בהורמונים (מירנה) אינו גורם לכאבי ראש כלל.באם איך זקוקה להורמונים מסיבה אחרת זוהי דרך בטוחה וטובה לסובלות ממיגרנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש