בעייה בגדר תעלומה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/03/2011 | 11:24 | מאת: טל כהן

שלום. אני נער אשר בעוד כשבוע ימלאו לו 17. אני סובל כבר 18 ימים מכאבי ראש חזקים שלא פסקו לרגע ב-18 הימים האחרונים. עברתי MRI מוח שיצא תקין לחלוטין , בדיקת וייבר אופטי שיצאה תקינה , פונדוס תקין אושפזתי פעמיים לתקופה של כשלושה ימים כל אשפוז בבית החולים וולפסון בחולון , שם הרופאים לא מצאו כלום ופסיכיאטרית שללה גם רקע נפשי לכאבים. בזמן האשפוז נתנו לי אופטלגין,אקמול, ונורופן מסביב לשעון.. דבר שלא עזר כלל. אני נואש, כאבי הראש לא מרפים ואין למערכת הבריאות תשובה מספקת שתשים סוף לסבלי.. אני נאלץ להיעדר מהלימודים ונשאר בבית במקום לבלות עם חברים. האם תוכלו לייעץ לי כיצד לדעתכם עליי לפעול על מנת לנסות לפתור את הבעייה?

שלום טל אכן לעתים הטיפול לא פשוט. כדאי לפנות למומחה לכאבי ראש שכן ניתן לנסות טיפול מונע של יותר מתרופה אחת במקביל.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש