מיגרנות בזמן הריון ולפניו

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/12/2009 | 13:22 | מאת: אולגה

שלום, אני בת 26, בהריון שני עם רקע של מיגרנות. לפני כשנה אובחנתי כסובלת ממיגרנות ע"י נוירולוג. הגעתי לאבחון בעקבות תקופה של כמה חודשים שהייתי סובלת מהתקפים כאחת לשבוע והכאב היה יכול להימשך מספר ימים ללא טיפול. מאז הייתה תקופה של מספר חודשים שתדירות ההתקפים ירדה(בעיקר אביב וקיץ). כעת אני בהריון שני והכאבי חזרו. כל שבוע אני ממש מושבתת שלושה ארבעה ימים(לפעמים רק יום אחד בשבוע ללא כאב ראש). אני ממש מיואשת, אין לי תאבון, רוצה רק לנוח כל הזמן, הבלאגן בבית חוגג ואני כבר לא בטוחה שכאבי הראש הינם רק מיגרנוטיים או שאולי נובעים מסטרס. להבדיל מתקופה שלפני הריון אני פחות חווה בחילות בעת הכאבים, אך ההתקף נמשך יותר זמן. בנוסף לזה, אני מרגישה לעיתים כאבים באזורים נוספים בראש(בחלק אחורי של הראש) שאני לא זוכרת כי היה לפני ההריון. האם יש טיפול טבעי כלשהו שניתן ליישם? אקמולים לא עוזרים לי...איך אוכל להבדיל מיגרנה מכאב ראש מסטרס? יש לציין שבהריון הראשון אני לא סבלתי ממיגרנות.

22/12/2009 | 22:40 | מאת: ד"ר יעל שטרן

אולגה שלום לגבי כאבי הראש מהם את סובלת כעת במהלך ההריון עלייך לפנות להבדק אצל נוירולוג

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש