כאבי ראש ללא הסבר

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/12/2009 | 23:43 | מאת: חביב

שלום, אני חביב לוחם בן 20... מזה כחצי שנה אני סובל מכאבי ראש תכופים, בתחילה הם היו בצד שמאל כעת הם בקדמת הראש, עשיתי בדיקת סי טי עם ח.נ, לללא ממצאים. לפעמים אני מתעורר משינה מרוב כאבים, הכאבים מתחזקים בהקשר לשעות השינה שלי (אם אני ישן יותר יש פחות התקפים) הנוירולוג לאחר בדיקות אמר לי שהוא לא יודע ממה נובעים הכאבי ראש והוא לא חושב שזה מגרנות, בכל מקרה הוא נתן לי פטור ל7 שות שינה (שכמובן רופא היחידה לא מכבד אותו) ותרופה בשם אלטרולט פעם ביום למשך חודש למניעה, לאחר כמה ימים היינו בעת פעילות מבצעית שבה היינו צריכים ללכת כמה קילומטרים עם משקל בקור, כבר בתחילת הצעידה חשתי ברע, סחרחורות, קשיים בנשימה, ולפי מה שחופ"ל אומר בלבול, הפארמדיק אבחן את זה כמכת קור קלה, אבל אני חושב שאולי יש קשר בין התרופה לבין אותם תסמינים שקיבלתי באותה פעילות. השאלה שלי היא האם יש קשר בין התרופה לאותם תסמינים, כי תופעה של קושי במיוחד בתחילת ההליכה אינה אופיינית למצב הכושר הגופני שלי, ולביגוד שלבשתי. האם מומלץ לא לעשות פעילות מאומצת בזמן לקחית אלטרולט...

17/12/2009 | 00:56 | מאת: ד"ר יעל שטרן

חביב שלום למרות מה שכתבת יתכן שכאבי הראש שלך הם מיגרנה -כדאי לעקוב. לגבי האלטרולט -יתכן מאוד שהתסמינים שחשת בהם קשורים לתרופה.

18/12/2009 | 02:07 | מאת: חביב

האם יש בדיקה לראות האם זה מיגרנה?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש