כאבי ראש קשים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

15/12/2009 | 15:45 | מאת: אהובה

ד"ר שלום רב, אני בת 58 סובלת מזה שנים ממגרנות קשות ביותר, נוטלת כל יום דרלין 160 מ"ג כטיפול מונע, עם הטבה חלקית בלבד. נוירולוג המליץ לי לנסות להחליף את הדרלין בלופרסור 200 מג. רציתי לדעת האם הלופרסור במינון הזה חזק יותר מהדרלין? והאם הכדור החדש מתאים למגרנות קשות? תודה

17/12/2009 | 00:58 | מאת: ד"ר יעל שטרן

אהובה שלום הלופרסור היא תרופה דומה מאוד לדרלין מבחינת השפעתה על המיגרנה אולם היא נחשבת לתרופה עם פחות תופעות לואי לא ניתן להשוות מינונים של תרופות שונות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש