מיגרנה והריון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/12/2009 | 09:22 | מאת: אני

שלום, אני ובעלי מעניינים בהריון. יש לי מיגרנות עם אאורה בתדירות נמוכה, אחת לשנה לערך (לעיתים מופיעות ללא כאב ראש). מאחר והן בתדירות נמוכה אני לא עושה דבר בנושא (יש לי ריזלט בארון). לאחר המיגרנה הראשונה אושפזתי בבי"ח ונשללו גורמים אחרים לתסמינים שחוויתי. האם צפויים לי סיבוכים בהריון? קראתי כל מיני דברים על קשר בין מיגרנה שבץ והריון, וזה די מפחיד...

17/12/2009 | 00:53 | מאת: ד"ר יעל שטרן

אין מניעה להכנס להריון בנשים עם מיגרנה כולל כזו עם אורה להיפך, במרבית הנשים בשליש השני והשלישישל ההריון חל שיפור משמעותי בתדירות ותכיפות התקפי המיגרנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש