כבר אובדת עצות...

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/12/2009 | 18:38 | מאת: דנה

אני בת 20, ומזה כמה שנים (לפני הצבא בערך), אני סובלת מכאבי ראש תכופים וקשים. כדורים כבר לא עוזרים, אלא רק שינה עמוקה. בנוסף לזה אני סובלת מתשישות איומה ביחס למישהי בגילי, קר לי לעיתים תכופות מאוד (בעיקר בידיים, בפנים..) ואף יש לי כאבי גב. הרכבתי משקפיים עד לפני חודש, אז רופא העיניים אמר שאני כבר לא צריכה אותם. אני לא מצליחה לקשר בין כל התסמינים וכבר לא יודעת למי לפנות. אני מרגישה שמשהו לא בסדר אצלי ואף אחד לא מצליח להצביע על הבעיה.

08/12/2009 | 06:52 | מאת: ד"ר יעל שטרן

דנה שלום איננני יודעתאם ניתןלקשור את כל הסימפטומים שאת מתארת תחת אבחנה אחת אבל בשל כאבי הראש שאת מתארת וכאבי הגב רצוי שתבדקי אצל נוירולוג לאחר שעשית בדיקות דם אליהן תשלחי מרופא המשפחה לברר את סוגית הקור והעיפות

09/12/2009 | 09:24 | מאת: שיר

אינני מכירה אותך אישי, אך את התחושות והסבל שאת עוברת הכרתי היטב עד לפני שלושה חודשים. אומנם אני מבוגרת ממך, בת 37, אבל אין ספק שכל הכאבים והתחושות הללו הופכים את החיים לגיהנום אחד גדול. ממליצה לך בחום על שתיית ג'ל אלוורה עם 97% חומר פעיל. לאחר כחודש (נורא אינדיבידואלי כמובן), הגוף מתנקה מהרעלים הקיימים ומתחיל שיפור ניכר באופן הכאב ותכיפותו. אני כבר שותה את הג'ל שלושה חודשים , ובלי עין הרע, נעלמו לי כאבי הראש והעייפות המטורפת שליוותה אותי החל מיום לידת ילדתי. אם תרצי עוד פרטים - אשמח לתת לך 057-3899925 רק בריאות והמון!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש