דלקת בעצב המשולש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/01/2011 | 13:48 | מאת: לוי לאה

מזה כחודש אני סובלת מהתקפי כאב באזור הלחי השמאלי עם הקרנת כאב חזק על העין השמאלית והשיניים שבצד זה. בביקור אצל רופא פנימי הובהר לי כי זוהי דלקת בעצב המשולש ודרוש טיפול, אך כיוון שכרגע אני בהריון ולא יכולה לקבל טיפול רגיל נשלחתי אל ד"ר קורצקי אך התורים ארוכים ואני סובלת מאוד. מה אוכל לעשות לפחות בינתיים?

שלום לאה קודם צריך לאושש האבחנה בנוסף באם התורים ארוכים אנא השאירי לי הודעה בטל' הביתי 09-7714319 ואשתדל למצוא לך פתרון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש