פתרון לדלקת בעצב המשולש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/12/2010 | 22:36 | מאת: תמר

שלום, אני בת 31 נשואה +3. כבר 4 שנים סובלת מדלקת בעצב המשולש. נוטלת כדורים טגרטול 600 מ"ג ליום. שמעתי שאפשר לעבור ניתוח מיקרוסקופי בהדסה, אבל כיון שהוא באזור גזע המוח אני מפחדת וכיון שעדיין לא מרגישה חוסר כל כך בתפקוד היומיומי לא ממהרת להסתכן. השאלה מכיון שאני רוצה להיות בהריון שמעתי שטגרטול מסכן את העובר, ולכן שאלתי היא האם יש פתרון לבעיה עם כדור אחר או ניתוח פחות מסוכן? תודה על התשובה.

שלום תמר אכן יש התערבות פחות פולשנית ע"י צריבת העצב בגלי רדיו (Radio frequency ) היות ונוירלגיה של העצב המשולש נדירה יחסית בגילך כדאי להתיעץ שוב לענין האבחנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש