תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/12/2010 | 13:28 | מאת: עינב

שלום, שמי עינב ואני בת 25, יש לי דלקות פרקים, בעיה בבלוטת התריס ומיגרנות חמורות כרגע יש מעט הקלה במיגרנות. נשלחתי על יד נוירולוגית לצילום, אשמח לקבל הסבר לתוצאה שקיבלתי. העתקתי את תוצאות הסריקה בתהודה מגנטית של המוח: בT2 וב flair מודגמים מוקדי אות היפראינטנסים פריוונטריקולריים וסוב קורטיקלים עם ממצאבולט בחומר הלבן הפרונטלי מימין. ממצאים אלה אינם מערבים את הקורפוס קלוזום ואנים עוברים האדרה. בסיכום מודגמים מוקדי אות היפראינטנסים פריוונטריקולריים וסוב קורטיקלים. האבחנה כולללת שינויים וסקולריים? דמיאלינטיביים? להמשך מעקב וקורלציה קלינית תודה רבה, עינה

שלום עינב כפי שכתוב בסוף יש צורך להשוות הממצאים הללו עם הממצאים הקליניים שכן ממצאים כאלוב MRI יכולים להיות חסרי משמעות ומאידך יכולים להצביע על הפרעה מסוימת. יש לפנות לנוירולוג עם הדיסק של הMRI לשם הערכה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש