כאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/11/2010 | 19:16 | מאת: ירדן

שלום, אני בן 21, בעוד שבוע אני ניגש למבחן הפסיכומטרי ובחודש האחרון החלו להופיע אצלי כאבי ראש חזקים במיוחד היכולים להתחיל באמצע היום, בזמן שיעור, בזמן בחינה, לאחר בחינה, רגע לפני ההירדמות וגם עם היקיצה בבוקר. הכאבי ראש מלווים בתחושה של עיניים שורפות והראש "פשוט מתפוצץ" בכל חלקיו. אין צד מסויים שכואב יותר. אני ממש לא יודע מה לעשות. אני חסר אונים וחושש מאוד שביום הבחינה האמיתית לא אצליח לתפקד. אשמח לייעוץ מהיר. תורד

שלום ירדן נראה כי מדובר על כאב ראש הקשור למתח ואולי חסר שינה. פנה לרופא המטפל שייתן לך תרופות נגד כאבים ואולי משהו קל להרגעה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש