למניעת מיגרנה לוקחת קבוע יום יומי פרולול 10 מיל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

18/11/2010 | 10:11 | מאת: עליזה

סובלת ממיגרנות קשות שמשבשות לי את החיים.בת 40.נתנו לי פרולול 10מילגרם כי 40 היה מפיל לי את הכוחות שנתיים אני נוטלת פרולול ויותר טוב המצב.אבל סביב המחזור עדיין יש מיגרנות תמיד..מה החסרונות בפרולול???

שלום עליזה פרולול היא תרופת מניעה טובה,את נוטלת מינון מזערי למזלך הוא מספיק למניעה משמעותית. למחזור ניתן ליטול תרופות ממשפחת הטריפטנים או נוגדי דלקת כמו אדביל בשילוב.

12/06/2017 | 19:52 | מאת: עירית

שלום אני גם סובלת ממגרנה הייתי אצל נוירולוגית המליצה לי טיפול מונע במשך שבוע פרולול 10 מג שלוש פעמים ביום שבוע שני שני כדורים שלוש פעמים ביום ובשבוע השלישי פרולול 90 מג אחד ליום כל יום האם זה נורמאלי?

12/06/2017 | 20:07 | מאת: עירית

תיקון לאחר שבועיים צריכה לשתות כדור אחד ליום של 80 מג ולא 90 כפי שרשמתי קודם

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש