קשה לתאר את הייאוש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/11/2010 | 17:13 | מאת: נ'

לד"ר שלום, לא אפרט כאן את בעייתי במלואה, כדי לא להאריך. (כנראה) בעקבות טיפול שיניים שעברתי , לפני כחצי שנה ,החלו כאבים מטורפים באזור הטיפול. לא אלאה בסיפור - הטיפול בשיניים המשיך ,ואחרי חודש וחצי של כאבים מטורפים (בהם הייתי רצוף על משככי כאבים) - הכאב מעט נרגע, אבל חצי שנה עם יום יום, כל הזמן, עם תחושה שנעה בין "מציק" באזור צד שמאל.. לבין כאבים מטורפים לפעמים שנמשכים ונמשכים (לא שניות בודדות, אלא שעות ביום). כמובן מבחינת שיניים עשיתי את כל הצילומים האפשריים (נשכים סטטוס פנורמי CT) ,והלכתי לכל הרופאים האפשריים (נוירולוג, כירורגי פה ולסת, שיקומי פה ועוד ועוד). פרט לאלטרולט שהתחלתי לקחת בעקבות המקרה - ולא ממש עוזר - לא ניתן לי ממש יחס וטיפול רציני (ייתכן שאין טיפולים בשוק. אולי, אבל זה לא מצב נסבל). אני כבר עם מחשבות אובדניות -ומי לא היה ? חצי שנה עם כאבים יומיומיים שאין כיוון ותקווה באופק . אני נראה בסדר חיצונית, לא רואים עליי, וגם התרופה מחזיקה אותי שלא ארזה מדי. כמה רופאים כבר אמרו לי ש"אני לא נראה מישהו שסובל ממש". אולי הייתי צריך לצרוח אצלהם ולעשות דרמות. ראיתי במאמרים שאתה מתמחה בסוג זה של כאב. האם יש דרך ליצור קשר איתך ? גם באופן פרטי ? אם לא ניתן על גבי הפורום - אשמח במייל. , או אם אתה מכיר אנשים אחרים שעוסקים בתחום (מרפאות כאב באוניברסיטת תל אביב והדסה עין כרם - לא ממש הוכיחו את עצמם. ייתכן שפעלו שם "לפי מה שצריך" אבל אני עדיין סובל סבל שקשה לתאר). אשמח לכל תגובה [email protected]

14/11/2010 | 17:01 | מאת: נגה

נ. היקר ממליצה לך בחום לעבור ניקוי בשיטת הקולון הידרוטרפיה. לצערי,עדין לא נעשו מחקרים קליינים המוכיחים את הקשר בין הטיפול לבין ההקלה המשמעתוית בהתקפי המיגרנה [גם בעוצמה וגם בכמות] אך הנסיון בשטח מראה כי הטיפול פשוט מחולל ניסים. אשמח לענות על כל שאלה 050-4405999

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש