כמה זמן יכול להימשך כאב ראש צווארי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/09/2013 | 15:07 | מאת: שריי

אני מרגישה כאב ראש באזור האחורי של הראש והצוואר כאשר הצוואר מורגש גם כאילו הוא תפוס (תחושת כבדות כזאת) לפעמים הכאב נודד לקודקוד הראש יש לציין שהייתי את ניורולוג בבדיקה ראשונית הכל בסדר הוא קבע לי EEG שאמור להיות עוד מספר ימים הלכתי גם לרופא עיניים בגלל שאני חושבת שאני רואה מטושטש אבל הכל בסדר עם הראיה הכאב הוא ברמה חלשה אבל מופיע כל היום במשך חודשיים כבר

שלום שריי EEG אין לו משמעות לגבי כאב כזה, יתכן מתיחות של שרירי הצואר ,פיסיוטרפיה והרפית שרירים עשויה לעזור.

26/09/2013 | 23:31 | מאת: שריי

ללא טיפול פיזותרפי והאם יש מקום מיוחד בראש שהוא אמור להשפיע עליו שייכאב? תודה רבה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש