מה ההבדל בין מיגרנה לכאב ראש ?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/10/2009 | 09:39 | מאת: נעמה

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין מיגרנה לכאב ראש ?

31/10/2009 | 08:15 | מאת: יבי

מיגרנה היא מצב של כלי דם בתוך הגולגולת שפועלים לא נכון - מתכווצים ומתרחבים ללא סיבה -וכאב ראש רגיל נובע משרירים מתוחים ומכווצים מחוץ לגולגולת!

31/10/2009 | 10:06 | מאת: ד"ר יעל שטרן

מיגרנה היא סוג מיוחד של כאבי ראש לרוב משפחתי, שמעורבת בו מערכת העצבית ומערכת כלי הדם המוחית העוברים שינויים ספציפיים במהלך ההתקף. כאבי ראש אחרים(השכיחים יותר) יכולים להיות לדוגמא ממקור צוארי, שרירי, על רקע מתח או משולב וכמובן (אם כי מיעוטם) משניים לתהליכים מוחיים. בברכה ד"ר שטרן

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש