מיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/11/2009 | 14:40 | מאת: מרים

בת 58 סובלת ממגרנה 45 שנה. לוקחת טריפטנים בעיקר רילרט במשך שנים רבות למעשה התמכרתי לתרופה זו ולוקחת יום יום!!! בנוסף עקב כל התרופות שלקחתי במשך השנים לכאבי ראש אני סובלת גם מדלקת בקיבה(גסטריטיס) שלאחרונה החמיר! מקבלת גם לוסק 60 ממ"ג וללא הואיל. לא יכולה להפסיק עם הרילרט מכיון שיש לי מגרנות יום יום. (הרילרט עוזר ל24 שעות) ויש תופעת הריבאונד. אני מבקשת עזרה דחוף ביותר. איך יוצאים מהסיחרור הזה!

11/11/2009 | 07:25 | מאת: מרים

ד"ר נכבדה האם את עונה רק לשאלות נבחרות? טרם קבלתי תשובה לשאלתי. תודה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש