קישורים בנושא
הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

ריזלט - פגיעה לטווח ארוך?

דיון מתוך פורום מיגרנה וכאבי ראש

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • ריזלט - פגיעה לטווח ארוך?
    מחבר: zivan
    תאריך: 28/09/2012
    שעה: 13:29
    בת 28 סובלת ממיגרנות שנים רבות ומטפלת בעזרת כדורי ראש רגילים, לפני מספר חודשים, הייתה לי התקפה קשה ובמרפאה המליצו לי על ריזלט שנתן מענה מהיר, אך במקביל התחילה אצלי תחושה קלה של חוסר יציבות. במהלך ה4 חודשים האחרונים לקחתי עוד פעמיים את הכדור ובחודש האחרון אני מרגישה חוסר יציבות מהותי (סוג של סחרחורת קלה) שמלווה אותי בעוצמה בשעות הבוקר. פרט למיגרנות אני בריאה לחלוטין.

    האם יש דרך לטפל בכך?.. האם אתה מכיר את התופעה הזו, ייתכן שזה לטווח ארוך?

    בתודה מראש
    זיוון

    • RE: ריזלט - פגיעה לטווח ארוך?
      מחבר: ד"ר אריה קוריצקי
      תאריך: 03/10/2012
      שעה: 16:03
      שלום זיון
      הריזלט אינו גורם לתופעות לטווח ארוךיש על כן לחפש הסיבה בגורם אחר.

רוצה לדעת יותר?
תשובות נוספות ממומחים בנושא זה ניתן למצוא בפורום מיגרנה וכאבי ראש

עבור לפורום >>