בבקשה עזרה באבחון והפגת חששות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/05/2010 | 12:32 | מאת: מני

שלום, לפני כחודש החלו לי כאבים נקודתיים בראש בעיקר על הראש בדימוי מחטים אשר הגיעו כהבזקים, לפני כשבועיים נוסף לתופעה זהתחושת לחץ ראש אשר כעת מלווה בכאבים, אי נוחות כללית בראש, פגיעה במירכוז ויציבות, אני מאד חושש ממה שקורה לי, לא מוכרות לי תחושות אלו, האם יש צורך בבדיקות מהותיות כמו סיטי ו/או MRI? האם לחץ שפקד אותי לאחרונה יכול להשפיע עליי באופן כזה? אודה לך לתשובה

שלום מני יתכן והדבר קשור למתח אולם באם התופעות מתחזקות יש להתיעץ ברופא המטפל ולשקול הדמיה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש