מיגרנה? או כאב ראש חזק?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/05/2010 | 10:25 | מאת: חיליק

שלום, בן 48 בד"כ בריא מאוד, תוצאות בדיקות הדם שלי כולן בסדר אין חריג. מידי פעם יכול להיות פעם בחודש או 3 חודשים תוקף אותי כאב ראש חזק שזה מורגש עם לחץ פנימי בעיין ימין ללא בחילות, עם רגישות לאור ורעש, וכן תחושת רגישות במגע בקרקפת, אינני לוקח כדורים כלל וברגע חולשה של כאב בלתי נסבל לקחתי כדור לכאבי ראש (שצויין גם שטוב למיגרנה) וזה לא עזר כלל, בעבר שינה הייתה פותרת ת'בעיה כיום גם לאחר שינה אני קם עם הכאב שחולף רק לאחר יום עד שלושה ימים אולם בעוצמה פחותה אבל התפקוד שלי לקוי.בעבר היה לי סינוסיטיס, שמתי לב שלעיתים אם יש לי יציאות בהתקף כאב שכזה אז הכאב חולף. האם זה מיגרנה? כאב ראש? הכאב לעיתים חזק כל כך שפשוט מוציא אותי מאיזון ומשבש לי לגמרי את יכולת התפקוד, האם יש עצות מועילות לרפואה כיום שלפחות יכולות להקל או למנוע זאת?

22/06/2010 | 09:50 | מאת: אמנון

שלום לך! סהלתי מאותה הבעיה, נסה להרחיק את הטלפון הנייד ממיטתך או כבה אותו, לי זה עזר, אמנון.

22/06/2010 | 12:06 | מאת: חיליק

אכן אני נוהג לישון כשהסלולר לא רחוק ממיטתי (שעון מעורר) אולם המיגרנות שיש לי לעיתים גם לאחר מאמץ של פעילות גופנית כמו כדורגל. ונדמה לי שגם חוסר שינה מספק או בזמן כנראה זה טריגר להופעת המיגרנה. מכל מקום תודה על ההארה אני באמת אקנה שעון מעורר במקום פל' ואבדוק את העניין בהחלט שווה בדיקה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש