דלקת ברירית האף

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/04/2012 | 19:20 | מאת: אסף

שלום רב, נפגשתי עם רופא אא"ג בשל כאב שיש לי במשך שבועיים בערך באזור המצח ובאף,הרופא אבחן דלקת ברירית האף והמליץ להשתמש בתרסיס לאף פעמיים ביום למשך 10 ימים אציין כי אני לקראת סוף הטיפול ולא חל שינוי במצבי אני עדיין סובל מכאבי ראש בייחוד באזור המצח ומסביב לעיניים,אציין כי עשיתי אף צילום פנים ואובחנה הצללה שמתאימה לעיבוי בסינוס פרונטלי משמאל,מה עלי לעשות בנדון?אשמח לשמוע, תודה מראש,אסף

שלום אסף כדאי לחזור לרופא האאג. יתכן ואתה זקוק לטיפול אנטיביוטי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש