כאבי ראש ארבעה חודשים כל יום

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/04/2024 | 23:12 | מאת: שרון

שלום רב אני סובלת מכאב ראש יומיומי כבר ארבעה חודשים. כאב במצח ובגבות לעיתים בקודקוד לעיתים בחלק האחורי של הראש. בוצע mri מוח ללא חומר ניגוד שלא הראה דבר מחבד 3 נגעים בחומר הלבן (אני סובלת ממיגרנות אך בדרכ כדור אדוויל מעביר את הכאב וזה פעם בחודש) כעת הכאב שונה, מתמשך ומציק אני מותשת ולא יודעת מה לעשות נירולוג נתן אלטרול אבל זה מרדים ולקחתי אולי שלוש פעמים. מה זה יכול להיות? אציין כי הייתי בהריון שלבסוף נפל בשבוע 8 כי לא התפתח ובתקופת ההריון הכאב נעלם יש הסבר לכך? אודה לכל תשובה

אכן בהריון המיגרנה לעתים קרובות נעלמת. יתכן ולשינויים ההורמונליים ולמתח תפקיד. פני לנוירולוג או למומחה לכאבי ראש לטיפול מונע מתאים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש