נימולים בירך ימין שמקרינים לכל הרגל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/04/2024 | 10:15 | מאת: שיר

היי, לפני כשלושה חודשים התחלתי טיפול תרופתי מונע מיגרנה בטופיתרים שאני מרגישה שממש שינה לי את החיים. מהתקפי מיגרנה חזקים בתדירות של 2- 3 בשבוע להתקפים חלשים בתדירות של פעם אחת לשבועיים פלוס בערך. היו לי מעט נימולים בירך ימין שהקרינו לשאר הרגל אבל לא משהו חריג ובלתי נסבל. אך ביומיים האחרונים זה החמיר מאוד ברמה שזה נמשך כל היום בכל רגע ביום וזה מאוד קשה לי לתפקד, לא משנה מה אני עושה, עומדת, יושבת, הולכת. ניסיתי הכל אבל זה פשוט לא עובר. האם ייתכן שזה בגלל השימוש בתרופה? אני לוקחת 2 כדורים ביום של 50 מ"ג בוקר וערב. אשמח לתשובה ועזרה מה לעשות בינתיים עד הביקורת עוד כשבועיים אצל הנוירולוג. תודה רבה.

שלום שיר, נימול חד צדדי כזה אינו אופייני לטופיטרים ומקורו ככל הנראה בגב התחתון בעמוד שדרה מותני.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש