תחושת שריפה בצד ימין בפנים והירדמות ותחושת כוויה בלשון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/04/2024 | 20:59 | מאת: אוסנת

אני גבר בן 42, מעל שבוע וחצי מרגיש תחושות משתנות, גלי חום, שריפה, תחושת הירדמות ומלמולים בפנים בצד ימין שמוקרנים לעיתים לצוואר ולכף יד (תחושת בועות בכף היד) תחושה כללית עייפות ייתר עם תחושת בחילה, והרגשה של כוויה בלשון, באופן כללי תחושת בלבול תאבון ירוד, לקחתי תרופה בשם: ETORICOXIB-TRIMA 90 MG והרופא משפחה טוען שזה בגלל התרופה אבל זה ממשיך מעל שבוע וחצי מאז הפסקת התרופה, מה אתם ממליצים? זה ממש מדאיג אותי.

תחושות מעורבות כאלה הן ברובן על רקע של מתח נפשי. החל בהיוועצות עם רופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש