כאב ראש מוזר בזמן תזוזה של הפה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/04/2024 | 13:59 | מאת: אפרת

בשבועות האחרונים יש לי תחושה מוזרה כאשר אני מזיזה את הפה/נוגעת באיזור הפה והאף אני מרגישה כאב רגעי בראש שעובר אחרי רגע, אבל חוזר בכל פעם שאני נוגעת או מזיזה שוב את הפה. מרגיש כמו כאב פנימי קל בראש. מאז שהתחיל זה נמשך כמה ימים, היו יומיים בערך של הפסקה ושוב חוזר לסירוגין. ממה זה יכול לנבוע?

10/04/2024 | 16:33 | מאת: אפרת

רק מציינת שהכאב הוא בצד ימין בראש למעלה בנקודה מסוימת. יש לי תור לנוירולוג אבל רק בעוד כמה חודשים ובינתיים מודאגת מאוד. תודה

כנראה סוג של כאב עצבי של עצה הפנים (העצב המשולש) היוועצי ברופא המשפחה עד שיגיע תור הנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש