לב מוח ראש תרופות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/04/2024 | 02:54 | מאת: משה

שלום יש לי כאבים בראש לא מהרגילים יותר תחושה של זרמים נימול לחצים ממה זה יכול לנבוע ? זה לא כאב ראש רגיל או של מיגרנה אלא תחושת נימול יותר מה דעתך ? ועוד משהו האם המוח הראש הוא זה שאחראי על קצב הלב ומפעיל את הלב ? כי אני יודע שיש ללב מערכת הפעלה משל עצמה , אז המוח מפעיל את הלב ? או שהלב מפעיל את עצמו ? שואל על מערכת ההפעלה של הלב כי לפעמים שיש לי קצב לב מהיר אני חש בהרבה דברים שקשורים בלב אז מעניין אותי לדעת לגביי זה... והאם משככי כאבים יכולים להוריד לי תתסמינים של הנימול ושאר הדברים שציינתי ? תודה ענקית מראש על כל השאלות ששאלתי באמת תודה רבה לך !!!!!!!!!!!! אשמח לתשובות למספר השאלות בבקשה !!!!!!!!

תחושת הנימול משה לרוב קשורה במתח נפשי כלשהו, כן הלב מפעיל עצמו אבל למוח קשר ישיר והוא יכול להשפיע על פעילות הלב. הנימול מצריך תרופת ארגעה ולא משככי כאב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש