כאב ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/04/2010 | 23:08 | מאת: ניקול

יש לי את כל הסימנים של מיגרנה, האם יכול להיות שזה מופיע מהתקררות? כי שאני לוקחת כדור חזק כמו אופטלגין זה לא עוזר אבל שאני משתמשת בכדור להתקררות כמו קולדקס או אקמול קוד פורטה או דקסמול קולד זה עובר דרך הגב אם אני תופסת את זה בהתחלה ממש כשאני מרגישה את הטישטוש בראיה ולוקחת כדור בדרך כלל זה נעצר שם ועובר ללא סבל נוסף אולי בכל זאת זה לא מיגרנה אלא התקררות או וירוס או משהו כזה?

ניקול שלום אין קשר של גרימה בין התקררות למיגרנה שהיא מחלה תורשתית. יתכן כי התרופות האלה עוזרות בגלל הקפאין או הקודאין שנמצאים בהרכב התרופות הללו.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש