שילוב תרופות לטיפול במיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/04/2024 | 12:49 | מאת: אייל

שבת שלום ד"ר אריה יש לי מגרנות כבר 3 שנים וגם מאובחן לאחרונה בפיברומיאלגיה. כרגע נוטל 450mg ליריקה ליום ו150mg אלטרול ליום. הייתי אצל רופאת כאב והיא אמרה שהמינון של הליריקה גבוה מספיק ואם לא עוזר למיגרנה אפשר לנסות טופמקס. בנוסף הציעה לשקול ורפמיל SR 120 mg או פרולול 120mg-240 ליום שאלותי הן: א. ראיתי שורפמיל לא נחשבת כתרופה לטיפול במיגרנה מדוע אם כך לשקול אותה? האם עדיף לנסות פרולול לפני ורפמיל? (אין לי בעיות לב\לחץ דם) ב. הרופאה שכחה לכתוב את המינון לטופמקס. האם אפשר לקחת וטפמקס יחד עם אלטרול וליריקה או שיש להפסיק אחד מהם? ג. האם ליריקה אמורה בכלל לעזור למיגרנה? תודה וסופש נעים!

שלום אייל א. ורפמיל אינה שורה ראשונה אבל יש לה שימוש כלשהו גם במיגרנה ב.כן ניתן לקחת. המינון 100 מג ליום עם עליה אטית ג. לעתים

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש