מיגרנה עם אאורה שנמשכת פחות משעה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/04/2024 | 19:00 | מאת: אורית

שלום דר קוריצקי אני בת 39 וסובלת כבר יותר מ10 שנים ממיגרנות אך בשנה האחרונה הן הפכו קצרות יותר. אני לא מטופלת בשום תרופה יעודית רק לוקחת אקמול. בחודשים האחרונים אני חווה התקפי מיגרנה קצרים יחסית. לפני כאב הראש יש אאורה ויזואלית לכמה דק ואז מתחיל כאב ראש חד וחזק מאוד שנמשך קרוב לשעה. יש לציין שזה בדיוק אותו סוג כאב שחוויתי במגרנות ארוכות יותר רק שהוא קצר יותר. האם תתכן ששלב כאב הראש נמשך פחות משעה במיגרנה או שיתכן שמדובר בבעיה אחרת? אודה לתגובה אורית

שאלה יפה אורית, אם קיימת אאורה ואחריה כאב ראש זו מיגרנה. בהגדרה מדברים על 4 שעות לפחות אבל כמו בכל דבר יש יוצאים מהכלל.כשמתקרבים לשינויים הורמונליים גם המיגרנה משתנה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש