פיענוח לתשובות C T ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/04/2024 | 21:08 | מאת: דוד

שלום וברכה קיבלתי תשובה מבדיקת C T : ט.מ מוח ללא ח .ניגוד IV פרטים קליניים: חבלת ראש תאור הממצאים: מצב אחר הוצאת קטרקט משני הצדדים המבנה הגרמי של הגולגולת שמור מעבר קרניוצרביקלי ללא סטיות חדרי המח ,ציסטרנות בזליות ,החללים התת עכבישיים וסולצי המח מעט מורחבים. שינויים מיקרואנגיופתים בחומר לבן משני הצדדים לסיכום: אין עדות לשברים בגולגולת אין עדות לדימום תוך גולגלתי שינויים מיקרואנגיופתים בחומר לבן משני הצדדים האם יש לה משמעות קלינית?

נראה כמתאים לגיל. אם יש גורמי סיכון כגון יתר לחץ דם או סוכרת יש לדאוג לטיפול יעיל.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש