טיפולים לכאב ראש מתחי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/03/2024 | 18:22 | מאת: הדר

שלום אני סובלת מכאב ראש מתחי כרוני האם אחד מהטיפולים של מיגרנות יכול לעזור לכאב ראש מתחי? למשל 1.טיפול ביולוגי 2.טיפול CGRP 3. בוטוקס או שזה רק מתאים למגרנה? האם זריקות כלשהן יכולות לעזור? במידה ולא איזה סוגי תרופות \טיפולים נוספים אפשר לשקול? תודה מראש

הטיפולים שמנית מתאימים למיגרנה.

27/03/2024 | 10:17 | מאת: הדר

תודה רבה על התשובה ד"ר קוריצקי. 1. לא הבנתי מתשובתך האם הטיפולים שמניתי מתאימים גם לכאב ראש מתחי או שהם מיועדים אך ורק למגרנות? 2. איזה טיפולים מתאימים לכאב ראש מתחי? האם טיפולי הזרקה יעילים? נחבלתי בראש לפני שנה. ניסיתי טופמקס 4 חודשים ללא הטבה. נוטלת אלטרול 150 מ"ג ללא הטבה כבר חצי שנה. הכאב תוקף אותי מספר פעמים בשבוע ומשבית אותי לחלוטין לכמה שעות במהלך היום. 3. אני חוששת שהאבחנה שקבלתי אינה נכונה. האם הגיוני שכאב ראש מתחי מלווה בכאבים חזקים מאוד עם לחץ במצח ובשני צידי הראש? האם יתכן שמדובר במגרנה ולא כאב ראש מתחי? 4. האם יש דרך אובייקטיבית לאבחן כאב ראש מתחי שמאפשרת טיפול ממוקד? בדיקות דם \ MRI? 5. האם דיקור סיני נחשב טיפול אפקטיבי לכאב ראש מתחי או מגרנה? תודה שוב וסליחה על ריבוי השאלות אני אובדת עצות הדר

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש