אחרי הזרקת בוטוקס, רילרט כל בוקר

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/03/2024 | 06:32 | מאת: אורית

אני מיגרנוטית כרונית. כל טיפולי המניעה הפסיקו להשפיע, נאלצתי לקחת רילרט כל בוקר בגלל התקפים שהחלו לפנות בוקר מהצוואר. לפני כחודש הזרקתי בוטוקס לראש. במהלך החודש פחתו ההתקפים ןלצערי, חזרו להיות יומיומיים. חזרתי לקחת רילרט כל בוקר. האם לדעתך נכון להזריק שוב בוטוקס שאולי בפעמים הבאות יתחיל להשפיע יותר?ואם רילרט עוזר להפיג את הכאב היש צורך להפסיק את ההתמכרות? האם כדאי לנסות טריפטאנים אחרים? תודה רבה!

הרילרט עוזר אורית אך כנראה תורם לכרוניפיקציה, האם קבלת טיפול ביולוגי? או תרופות נוגדות CGRP. במידה ולא כדאי כמובן לנסות.

22/03/2024 | 06:16 | מאת: אורית

קיבלתי את כל תרופות המניעה(אלטרולט, אג'ובי, אמוביג, קיוליפטה, דפלפט - שסייעו לזמן קצוב. כיום התרופה היחידה שמסייעת בהפחתת הכאב ב - 70% היא הרילרט על בסיס יומי. ההזרקת הבוטוקס - לא סייעה. האם נכון לדעתך לעשות הזרקה נוספת? אולי שימוש בתא לחץ? קנביס רפואי?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש