כאב בפנים בצד אחד- ימין

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/03/2024 | 20:18 | מאת: ריצל

היי אני בתחילת הריון בת 28 סובלת שנים רבות ממיגרנות לאחרונה החלו לי כאבים חזקים מאדד בחצי פנים הימני -ראש/עיניים/אף/לחי/וקצת לסת לפני חודשיים הייתי בבדיקת שיננית כולל צילומים ולא היה כלום באיזור מה יכול להיות שמקרין כאב ככ חזק ? כואב לי למשך רוב שעות היום תור לנוירולוג יש רק בעוד כמה חודשים

שלום ריצל, יש צורה של כאב בפלג ראש אחד אך הטיפול התרופתי אינו מתאים להריון, אם הכאב מתמיד פני למיון לקיצור התהליך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש