כאב ראש cervicogenic headache

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/03/2024 | 13:06 | מאת: איציק

שלום סובלת ממיגרנות מילדות (לםחות ככה טוענים) היום בין 27 והתחילו כאבים כמו מיגרנה (נזלת עין דומעת) אבל בחלק האחורי של הראש כן יש רגישות לצלילים ואור ולפעמים תחושת בחילה אבל הכאב לא פועם ומרגיש יותר כמו cervicogenic headache כשגם הכתף כואבת באותו צד של כאב הראש וגם יש טינטון פועם (MRA/MRV תקינים) בשנתיים האחרונות סובל ממחלה אוטואיימונית האם יש קשר?

כאב עם עין דומעת ונזלת אינם צרויקוגיים. פנה למומחה לכאבי ראש לאבחון מדויק ובהתאם טיפול.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש