שימוש בכדור סומטרידקס

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/03/2024 | 18:23 | מאת: אביתר

אבחנו אותי כסובל ממיגרנה, בשלב מסוים נתנו לי אימטרקס,-סומטרידקס, והחיים השתנו לטובה, ההתקףשל כמה ימים ההתקף עובר תוך שעה. לפעמיים צריך עוד כדור אחד. הבנתי שיש במשפחה הזו עוד סוגים, אם לקחתי וזה עוזר יש טעם לחפש כדור אחר מהמשפחה או שזה בינגו וזהו. קראתי שיש טיפולים אחרים תרופות אחרות, מה הן? הכוונה לא לטיפול קבוע. דבר נןסף. אני חושב שמה שגורם למיגרנה זה התרחבות כלי דם במעיים, כאם יש כדור שמטפל בזה ולא דרך סומטרידקס. דבר נוסף כל פעם שאני לוקח 100 מג סומטרידקס בעיקר אם פעמיים אני מרגיש כאילו לקחתי ויאגרה, הסבירו לי שזה מכווץ כלי דם. וזה מתחבר לשאלה הראשונה, שלדעתי יש קשר בין מיגרנה להתרחבות כלי דם בבטן במעיים אולי מאלרגיה למזון וכו' זה יתכן שיש השפעה מהבטן? ויתכן שהכדור משפיע כמו ויאגרה ? תודה

מקור המיגרנה במוח ולא במעיים. אפ הסומטידרקס עוזר תמשיך אתו. מגנון הסומטידרקס שונה לחלוטין מהויאגרה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש