מיגרנה בשינה .

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/03/2024 | 12:24 | מאת: לי

היי , אני בת 29 כרגע בהריון רביעי ובריאה בדרכ. קורה לי לפעמים שאני קמה באמצע הלילה בסביבות 1,2 בלילה לפעמים גם 4 לפנות בוקר עם כאב ראש חזק בצד אחד של הראש, לרוב בשמאל אבל לפעמים גם ימין. לוקחת משכך כאבים והכאב עובר וחוזרת לישון. לפני כשנה ביצעתי mri ראש ואוזניים עקב טנטון פועם באוזן שמאל שיצא תקין (מלבד מוקד זעיר בflair בצנטרום סמי אובלי שמאל פרונטלי בלתי ספיציפי)  ולפני חמישה חודשים ביצעתי סיטי ראש צוואר אנגיו שוב בגלל הטינטון שיצא תקין. בדיקות דם תקינות. האם זהו סוג של מיגרנה? עליי לחשוש? יש בדיקות שעליי לעבור? אשמח לעזרה בנושא .

01/03/2024 | 15:22 | מאת: לי

רוצה להוסיף ולציין שגם אני נבדקת כל כמה חודשים אצל רופא עיניים בגלל דרוזן בעצב הראיה. מאושר ע״י אולטראסאונד של העין כך שאין בצקת בראש עצב הראיה ….

בהריון בעיקר בחצי הראשון תתכן עליה בכאבי ראש מיגרנוטיים. לרוב לקראת החצי השני חלה ירידה. אם מגיב למשככי כאב סימן טוב.תעקבי אחר התדירות באם עולה היוועצי ברופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש